VIMODA
InactiveInactive; last annual accounts for fiscal year 2024.
Signals
This company filed its last 6 accounts on average 71 days after the deadline; the Belgian median for financial year 2024 is 4 days before the deadline, and 38% of all filings were late.
Checked, nothing found (1)
Financials · fiscal year 2024, micro schema
Click a name to add, emphasise or remove a line.
| Line | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | Change |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Remuneration, social security and pensions62 | - | €52,620 | €26,732 | €46,899 | €47,939 | ▲ 2.2% |
| Depreciation of and write-downs on formation expenses, intangible and tangible fixed assets630 | €0 | €7,746 | €8,429 | €1,698 | €250 | ▼ 85.3% |
| Other operating charges640/8 | - | €1,580 | €1,368 | €2,122 | €689 | ▼ 67.5% |
| Gross operating margin9900 | €127,500 | €110,375 | €124,957 | €73,821 | -€42,867 | ▼ 158% |
| Operating profit (loss)9901 | €89,104 | €48,429 | €88,428 | €23,102 | -€91,745 | ▼ 497% |
| Financial income75/76B | - | €74 | - | - | - | - |
| Recurring financial income75 | - | €74 | - | - | - | - |
| Financial charges65/66B | - | €9,786 | €27,782 | €40,020 | €128,073 | ▲ 220% |
| Recurring financial charges65 | €22,293 | €9,786 | €27,782 | €40,020 | €128,073 | ▲ 220% |
| Profit (loss) for the period before taxes9903 | €66,811 | €38,717 | €60,646 | -€16,918 | -€219,818 | ▼ 1,199% |
| Income taxes67/77 | €14,391 | €8,954 | €16,969 | €0 | - | - |
| Profit (loss) for the period9904 | €52,420 | €29,763 | €43,677 | -€16,918 | -€219,818 | ▼ 1,199% |
| Profit (loss) for the period to be appropriated9905 | €52,420 | €29,763 | €43,677 | -€16,918 | -€219,818 | ▼ 1,199% |
| Line | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | Change |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Assets | ||||||
| Total assets20/58 | €1.6m | €2.4m | €2.2m | €2.9m | €3.1m | ▲ 6.1% |
| Formation expenses20 | €1,009 | €1,009 | - | - | - | - |
| Fixed assets21/28 | €951,624 | €623,801 | €5,507 | €3,809 | €1,500 | ▼ 60.6% |
| Tangible fixed assets22/27 | €925,124 | €622,301 | €4,007 | €2,309 | €0 | ▼ 100% |
| Land and buildings22 | - | €589,239 | - | - | - | - |
| Plant, machinery and equipment23 | - | €3,645 | €1,948 | €250 | €0 | ▼ 100% |
| Furniture and vehicles24 | - | €28,037 | €679 | €679 | €0 | ▼ 100% |
| Other tangible fixed assets26 | - | €1,380 | €1,380 | €1,380 | €0 | ▼ 100% |
| Financial fixed assets28 | €26,500 | €1,500 | €1,500 | €1,500 | €1,500 | = |
| Current assets29/58 | €628,417 | €1.7m | €2.2m | €2.9m | €3.1m | ▲ 6.2% |
| Stocks and contracts in progress3 | €493,859 | €1.6m | €1.8m | €2.4m | €2.9m | ▲ 19.4% |
| Stocks30/36 | - | €1.6m | €1.8m | €2.4m | €2.9m | ▲ 19.4% |
| Amounts receivable within one year40/41 | €95,136 | €139,423 | €301,880 | €344,399 | €148,757 | ▼ 56.8% |
| Trade receivables40 | - | €8,649 | €77,709 | €121,481 | €75,612 | ▼ 37.8% |
| Other amounts receivable41 | - | €130,774 | €224,171 | €222,918 | €73,145 | ▼ 67.2% |
| Current investments50/53 | - | - | - | €200 | €200 | = |
| Cash at bank and in hand54/58 | €36,984 | €23,462 | €153,716 | €119,129 | €27,624 | ▼ 76.8% |
| Deferred charges and accrued income490/1 | - | €3,610 | €3,815 | €4,262 | €0 | ▼ 100% |
| Equity and liabilities | ||||||
| Total equity and liabilities10/49 | €1.6m | €2.4m | €2.2m | €2.9m | €3.1m | ▲ 6.1% |
| Equity10/15 | €110,347 | €158,710 | €202,387 | €185,469 | -€34,349 | ▼ 119% |
| Contributions10/11 | - | €31,000 | €31,000 | €31,000 | €31,000 | = |
| Reserves13 | €45,527 | €75,290 | €171,387 | €171,387 | €171,387 | = |
| Non-distributable reserves130/1 | - | €1,860 | - | - | - | - |
| Reserves not available under the articles1311 | - | €1,860 | - | - | - | - |
| Distributable reserves133 | - | €73,430 | €171,387 | €171,387 | €171,387 | = |
| Profit (loss) carried forward14 | €52,420 | €52,420 | - | -€16,918 | -€236,736 | ▼ 1,299% |
| Amounts payable17/49 | €1.5m | €2.2m | €2.0m | €2.7m | €3.1m | ▲ 14.6% |
| Amounts payable after more than one year17 | - | €633,837 | €1.7m | €2.1m | €1.8m | ▼ 15.8% |
| Financial debts170/4 | - | €633,837 | €1.7m | €2.1m | €1.8m | ▼ 15.8% |
| Amounts payable within one year42/48 | €1.4m | €1.5m | €312,448 | €554,876 | €1.3m | ▲ 131% |
| Current portion of amounts payable after more than one year42 | - | €12,800 | €6,563 | €4,488 | €11,233 | ▲ 150% |
| Trade debts44 | €2,886 | €73,644 | €83,224 | €202,919 | €134,271 | ▼ 33.8% |
| Suppliers440/4 | - | €73,644 | €83,224 | €202,919 | €134,271 | ▼ 33.8% |
| Advances received on contracts in progress46 | - | €1.2m | €11,711 | €11,711 | €843,737 | ▲ 7,105% |
| Taxes, remuneration and social security45 | - | €18,455 | €15,817 | €53,030 | €13,709 | ▼ 74.1% |
| Taxes450/3 | - | €16,444 | €8,719 | €45,125 | €1,292 | ▼ 97.1% |
| Remuneration and social security454/9 | - | €2,011 | €7,098 | €7,905 | €12,417 | ▲ 57.1% |
| Other amounts payable47/48 | - | €238,519 | €195,133 | €282,728 | €280,816 | ▼ 0.7% |
| Accrued charges and deferred income492/3 | - | €50,000 | €25,000 | €25,000 | €25,000 | = |
| Line | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | Change |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Profit (loss) for the period9904 | €52,420 | €29,763 | €43,677 | -€16,918 | -€219,818 | ▼ 1,199% |
| + Depreciation and write-downs630 | €0 | €7,746 | €8,429 | €1,698 | €250 | ▼ 85.3% |
| Operating cash flow (approximation) | €52,420 | €37,509 | €52,106 | -€15,221 | -€219,568 | ▼ 1,343% |
| Investment in fixed assets (approximation) | - | €320,077 | €609,865 | €0 | €2,059 | ▲ 447,517% |
| Change in cash | - | -€13,522 | €130,254 | -€34,587 | -€91,506 | ▼ 165% |
Simplified and derived: a Belgian filing has no cash-flow statement, so these rows come from the income statement and the balance-sheet moves.
Timeline · acts, filings and financial milestones
26-01
State Gazette act
RestructuringAppointment: Moore Audit BV (company auditor) · Merger · Capital24 facts ▸
- Board meeting, 07-01-2026
- Merger, absorption, 60 aandelen PTS-INVEST NV voor 372 aandelen VIMODA BV
- Capital, €30.000
- Capital, €37.200
- Capital increase, €37.200
- Share issue, 60, merger
- Accounting effect, 01-09-2025
- Board composition, Stijn Tutenel (director)
- Board composition, Philippe Tutenel (director)
- Board composition, bestuurder, 07-01-2026
- Board composition, Vimoda Consult BV (director)
- Real estate, 5 appartementen, gelegen te Wommersom, Zandstraat 22, en gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie C nummer 0010/00T005.
- +12 further facts in this act
Show earlier events
About the unread acts
Of the 7 Belgian State Gazette acts we know for this company, 1 has been read. The other 6 have not been read yet: what they contain is neither established nor disproved here.
Articles of association
Full purpose
- het aan- en verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, renoveren, exploiteren, beheren, onderhouden, huren en verhuren, leasen aan derden, verkavelen, uitvoeren van alle bouwwerken en voltooiingswerken, en dit met betrekking tot alle onroerende goederen en alle onroerende rechten; -het optreden als tussenpersoon bij voormelde handelingen, het uitvoeren van de activiteiten van vastgoedpromotie, projectontwikkeling en projectmanagement; - reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; administratieve diensten; zakelijk projectmanagement op het gebied van vastgoed; beheer van commerciële zaken in het kader van de exploitatie van woonzorgcentra en rust- en verzorgingstehuizen; administratieve diensten ten behoeve van woonzorgcentra en rust- en verzorgingstehuizen; administratieve diensten ten behoeve van het regelen van huisvesting in rusthuizen; bemiddeling bij het leggen van zakelijke contacten tussen gemeenten, zorgaanbieders, organisaties, instellingen en personen die zorg behoeven; het commercieel besturen en beheren van vennootschappen en organisaties; aanbod en plaatsing van personeel, in het bijzonder medisch en verplegend personeel; advisering, voorlichting en informatie inzake voornoemde diensten, tevens te verlenen via elektronische netwerken zoals het internet; - verzekeringen; financiële zaken; monetaire zaken; makelaardij in onroerende goederen; investeringen op het gebied van onroerende goederen; investering in vastgoed; investeren van fondsen; aankoop, beheer en verhuur van onroerende goederen; aankoop, beheer en verhuur van appartementen; beheer van onroerend goed voor gezondheidszorg; beheer van rusthuizen; financiële analyse met betrekking tot investeringen; financiële diensten verleend door een participatiemaatschappij; het financieel deelnemen in ondernemingen; uitvoeren van financiële bedrijfsanalyses; advisering, voorlichting en informatie inzake voornoemde diensten, tevens te verlenen via elektronische netwerken zoals het internet: - opvoeding; opleiding; ontspanning; sportieve en culturele activiteiten; het organiseren van activiteiten van algemene, informatieve, vormende en recreatieve aard voor senioren; het organiseren van dagactiviteiten; het geven van opleidingen, cursussen en trainingen en workshops voor personeel met betrekking tot vaktechnische bekwaamheden, beroeps- en persoonlijke ontwikkeling; beroepsvoorlichting; Organiseren en houden van conferenties, seminars, workshops en tentoonstellingen; het publiceren, uitgeven en verspreiden van boeken, drukwerken, tijdschriften, brochures, nieuwsbrieven op het gebied van opvoeding, verzorging en gezondheid; advisering, voorlichting en informatie inzake voornoemde diensten, tevens te verlenen via elektronische netwerken zoals het internet: - restauratie; het verstrekken van voedsel en dranken; het bereiden van maaltijden; het verstrekken van maaltijden; diensten van koks; tijdelijke huisvesting; bejaardentehuizen; huisvesting voor senioren; geriatrische daghulp; advisering, voorlichting en informatie inzake voornoemde diensten, tevens te verlenen via elektronische netwerken zoals het internet; - medische diensten; gezondheidszorg; gezondheidszorg voor bejaarden; dienstverlening op het gebied van hygiëne en schoonheidsverzorging voor mensen; medische bijstand; medische begeleiding; diensten op het gebied van verpleging; revalidatiediensten; diensten van lichaamsverzorging; massage instituten; paramedische therapeutische diensten; palliatieve diensten; rusthuizen; rustoorden; verpleeghuizen; advisering, voorlichting en informatie inzake voornoemde diensten, tevens te verlenen via elektronische netwerken zoals het internet; - juridische diensten; juridische dienstverlening waaronder op arbeidsrechtelijk gebied; persoonlijke en maatschappelijke diensten verleend door derden om aan individuele behoeften te voldoen; dienstverlening op maatschappelijk gebied; advisering, begeleiding en hulpverlening op sociaal-maatschappelijk gebied; ondersteuning bij algemene huishoudelijke taken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden; boodschappen doen voor derden; begeleiding en hulp bij de organisatie van opvang voor senioren; het organiseren van activiteiten van algemene, informatieve, vormende en recreatieve aard voor senioren; advisering, voorlichting en informatie inzake voornoemde diensten, tevens te verlenen via elektronische netwerken zoals het internet; -het besturen van vennootschappen welk voorwerp deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;
Structure & network
Owners and holdings
2 holdingsOwners 0
No owner stated in the accounts, acts or LEI register we read.
Holdings 2
- Sourceact 26-01-2026share not stated
- Sourceact 26-01-2026share not stated
According to the annual accounts of the other companies, the acts in the Belgian Gazette and the LEI register. The register of ultimate beneficial owners (UBO) is not public: who ultimately stands behind a natural person or a foreign parent is not stated here. A company that does not fill in these statements, or need not, is missing.
Connections & network
No current directors or connected companies found in the register.
Acquisitions and mergers
1 transactionCapital and shareholders
- PTS-INVEST (BE 0837.174.534) 1 share
The Belgian State Gazette names shareholders only when an act mentions them; the share register itself is not published.
- 26-01-2026 Capital stated in the act · 37,200 EUR · 372 shares